Flevoland Fietst Tegen Kanker

Al jaren werken leerlingen van onze scholen voor gespecialiseerd voortgezet onderwijs als vrijwilliger mee aan het evenement Alp d’Huzes. Tijdens de beklimming zorgen zij mede voor de organisatie van dit fantastische evenement. In de week voorafgaand aan de grote dag, beklimmen deze leerlingen zelf de Alp. Jaarlijks is dit niet alleen een fantastische ervaring, ook is het de mogelijkheid om als school bij te dragen aan het fantastische werk van KWF kankerbestrijding. Ieder jaar proberen we een zo groot mogelijk bedrag mee te nemen naar Frankrijk.

Via RekenTube ondersteun ik deze actie uiteraard van harte. Dit jaar door een gelimiteerde uitgave uit te brengen van het RekenTube shirt. De opbrengst hiervan gaat volledig naar het KWF via Flevoland Fietst Tegen Kanker. Met dit sportshirt van hoge kwaliteit ben je goed te zien en steun je de kankerbestrijding. Op de voorzijde staat het RekenTube logo en op de achterzijde “Je kan altijd op me rekenen” en het logo van FFTK. Onder de afbeeldingen staat hoe jij eigenaar kan worden van zo’n prachtig shirt. Hoe meer shirts er verkocht worden, hoe hoger de opbrengst per shirt voor FFTK. 

Klik op de shirts hieronder om meerdere kleuren te bekijken

Het shirt kan besteld worden voor €35,- .
Wil je dat het shirt wordt opgestuurd, kan dat voor €40,- inclusief verzenden.

Bestellen kan tot 1 december. In December worden de shirts gedrukt en geleverd. 

Om een shirt te bestellen, stuur je een Whatsapp via de button hiernaast. In de Whatsapp zet je:
– Shirt FFTK (en eventueel aantal shirts)
– Je naam
– De gewenste maat of maten (S-M-L-XL-XXL-3XL)
– Gewenste kleur
– Verzenden of ophalen (in Dronten of op het Aurum College in Lelystad) 
– In het geval van verzenden je volledige adres

Na versturen van de Whatsapp krijg je een betaalverzoek. Na betaling staat je bestelling geregistreerd en komt in december het shirt naar je toe.